Aktualno film inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Svi smo mi Venom: Antijunačina ljeta gospodnjega 2018.

Tom Hardy je Eddie Brock, fotoreporter kojemu se život promijeni kada se uplete u istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po zlu. On i sam postaje dio laboratorijske priče, postaje Venom koji se, u ovoj najnovijoj kino najavi, po prvi puta pojavljuje i, jedino što možemo reći – strašniji je nego što smo mislili!

Venom je najneobičniji junak ili antijunak kojeg jedva čekamo vidjeti na velikim platnima. Nakon ostalih klasičnih superjunaka ove jeseni naš junak nam utjeruje strah u kosti. Inače, Venom je fanovima super junaka do sada bio poznat prvenstveno kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu koji je, iako ponekad duhovit i zanimljiv, i dalje ostao tek sporedni lik. Ali ove godine vidjet ćemo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza
najvećeg zlikovca krije veliki junak. Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postaje domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.

Osim Tom Hardyja, glumačku postavu pojačat će i prelijepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga dok će za cjelokupnu filmsku akciju biti zaslužan redatelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija). Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mikea Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak. Tanka je nekad granica između junaka i zlikovca, a ta granica zove se Venom.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame