Aktualno Celebrities Festivali Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

DOP Nagradnjača: Vodimo 4 na Seastar Festival – najvrućlje DJ plesno mjesto na moru prije ljeta

Odbrojavanje je počelo. Još desetak dana do službenog zagrijavanja za ljeto. Sea Star Festival zajedno s DOP Magazinom vodi ČETIRI osobe na festival nudeći četiri besplatne ulaznice za sva četiri dana festivala koji traje u Umagu od 24. do 27. svibnja u predivnoj laguni Stella Maris.

ČETVORO najs(p)retnijih vodimo na festival ako nam do srijede 23. svibnja pošalju na redakcijski mail [email protected] ili na službeni Facebook Page DOP Magazina pošalju točne odgovore na nagradno pitanje: Koji je ovo Sea Star Festival po redu?

U dva centralna dana, petak i subotu, deseci tisuća mladih iz cijelog svijeta zabavljat će se na Addiko Tesla Stageu, Nautilus Areni i ostalim pozornicama uz neka od vodećih svjetskih i regionalnih imena kao što su Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, Ofenbach, Tram 11, Edo Maajka, Krankšvester, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Boris Štok, Detour, Senidah feat AMN, Dječaci i Sajsi MC, techno virtuozi Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven, Toxic, Ivan Komlinović, Ian F. i DJ Jock te sjajna DJ reprezentacija u kojoj igraju Filatov & Karas, MATTN, VRH, Tekitoka, Lutemania, kao i Sin, Kiki Belluci i duo Jeulz X Hubris koji će nastupiti na Silent Octopus stageu i izvođači iz Exotic Lagune koje predvode MC Choma, DJ Tender, DJ Sesha, Samba Show & Tito.

Welcome party u četvrtak 24. svibnja održat će se na tri pozornice – Silent Octopus, Exotic Laguna i Jagermeister Beach Groove, dok će se Closing party dogoditi u nedjeljno jutro kao nastavak subotnjeg programa, a nastupiti će Dejan Milićević, After Affair, Aney F i AM:FM.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame