Aktualno Celebrities Festivali Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Róisín Murphy opet dolazi u Hrvatsku: Plesna pametna carica

Poznata najprije kao frontmenica dance i trip hop dua Moloko, a kasnije i kao samostalna sila, Róisín Murphy se vrlo rano pozicionirala kao prepoznatljiva umjetnica i apsolutna vladarica britanske dance scene, kako vokalno, tako i vizualno. Njezini nastupi su veličanstveni, te će i koncert na Tvrđavi sv. Mihovila prisutnima pružiti njenu dobro znanu kombinaciju samozatajnog šaputanja i raskošnog raspona glasa, s jedne strane opuštajućeg jazza 20-tih godina, a s druge tajnovitog, maštovitog i uvijek odvažnog plesnog ritma.

Hitovi poput ”Overpowered”, ”You Know Me Better” i ”Movie Star”, snažno ističu njenu kreativnost i samopouzdanje, a četiri izdana albuma neodoljivo poigravaju s mainstreamom, istovremeno bivajući jedinstveni.

[ULAZNICE]

Broj EARLY BIRD ulaznica po cijeni od 250 kn je ograničen, stoga požurite do prodajnih mjesta šibenskih tvrđava, City Pointa (Don Krste Stošića 1) i blagajna tvrđava sv. Mihovil i Barone, te online sustava www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com da bi svoju ulaznicu osigurali na vrijeme.

Za sve koji propuste prvi kontingent early bird ulaznica, cijena ulaznica iznosit će 280 kn.

Više informacija na bit.ly/TvrdjavaSvMihovilaRoisinMurphy

Svojim vjernim članovima Kluba prijatelja i ovog puta poklanjamo posebne popuste! Vlasnici individualnih godišnjih iskaznica mogu ostvariti 10% popusta na jednu ulaznicu, dok oni s obiteljskim iskaznicama popust ostvaruju na dvije ulaznice. Učlanite se na bit.ly/UclanjenjeKlubPrijatelja!

Klijenti Addiko banke s predočenim karticama ostvaruju 5% popusta na ulaznicu. Popusti su ostvarivi isključivo u City Point-u.

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame