Aktualno Celebrities film inmediasres mediji POP COOLTURA sex showbiz Zabava

I Morgan Freeman optužen za seksualno zlostavljanje: Pretjerivanje ili realna opasnost?

Veliku glumačku legendu, osamdesetogodišnjeg vitalnog glumca Morgana Freemana, zapaženog po mnoštvu sjajnih karakternih i akcijskih uloga, nekoliko je žena optužilo za seksualno zlostavljanje i uznemiravanja, kako verbalno tako i fizičko.

Optužbe su krenule u četvrtak kada ga je neidentificirana žena za CNN-u optužila da ju je glumac zlostavljao 2015.  kad je radila kao asistent produkcije na komediji U velikom stilu (Going in Style), te ju je neprimjereno dirao te imao komentare o njezinom tijelu i odjeći. Nakon nje oglasilo se još pripadnica Freemanu suprotnog spola i krenule u “napad” na glumca.

Entertainment Tonight pronašao je snimku intervjua iz 2016. tijekom kojeg 80-godišnji Freeman pita novinarku Ashley Crossan je li udana. “Voliš li starije frajere?” upitao ju je između ostalih stvari za vrijeme intervjua.

Glumac se oglasio kako žene pretjeruju. “Zgrožen sam što se 80 godina mog života našlo zasjenjeno u tren oka zbog ovakvih medijskih navoda. Žrtve seksualnog zlostavljanja zaslužuju da se njihov glas čuje i mi ih moramo slušati. No nije u redu da se nešto toliko užasno kao seksualni napad izjednačuje s nepriličnim komplimentima ili humorom”, rekao je za Variety, dodajući da se šalio i davao komplimente ženama, ali “nikad nije napao ženu niti tražio seksualne usluge u zamjenu za posao”.

“Ispričavam se svakom tko se zbog mojih komentara osjećao neugodno ili kao da ga ne poštujem. To nije bila moja namjera”, rekao je glumac.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame