Aktualno Glazba Kritike moda POP COOLTURA showbiz Zabava

Luka Nižetić: Radim što želim – hopa cupa pjesma koja treba pjevača i publiku iz “Ljubav je na selu”

Splitskog modela Luku Nižetića treba tretirati kao jednu od pop zvijezda Kardashians stila. On je popularan jer ga vidimo po medijima. Zato ga je najmanji problem prošvercati pod hrvatske celebrityje. A s obzirom da ga hrvatski mediji koriste kao jedno od potrebnih modernih i trendovskih lica onda je nekako normalno da ponekad dobije i pjesmu da se izrazi.

Sad je bio aktualan kao jedan od članova žirija Nove TV u TV showu “Zvijezdice”, pa kako je ocjenjivao najmlađe pjevače i buduće pjevačke zvijezde dobro se podsjetiti njegovih kompetencija. Luka pari kao neka muška inačica Vlatke Pokos recimo. To što oboje nisu neki pjevači neće im nitko zamjeriti jer kad dobiju pjesmice poput ove onda se o pjevanju najmanje treba razmišljati.

Neopterećenom pjesmom dobrih vibracija hoće sugerirati ljetnu opuštenost i nezamaranje aktualnim trenutkom i stanjem u državi. Cinične rime je smislio legendarni Mario Mihaljević, a tanašnu veselu dance stvar skladao njegov sin Branimir. “Gdje nema država, gdje nema nacija nema policije pa nema ni racija… Tamo gdje oružje nemaju ni lovci Ne postoje dugovi ne postoje novci Pa da se selim da se veselim Ljubav i sreću sa svima da dijelim Pa da se selim da se veselim Nikome ne smetam a radim što želim…” stihovi su namijenjeni publici osnovne škole i gledateljima “Ljubavi na selu”. Najbolji dio paketa je sjajan video spot u kojem se uz kadrove mišićavog Lukinog torza ističu Barbir/Latković, splitski tandem odgovorni za neke od boljih spotova Dječaka i na domaćoj sceni.

Za koga je dobro je. Pametnome dosta. (Ivan Perić)

4/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame