Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz

Massimo: Lice varalice – izvanredna pjesma koja ne igra po pop pravilima

Bruno Kovačić je pogodio. Iako će po naslovu prva pomisao biti na neku plitkoću i vožnju cestama “Benzine”, stvar je korijenski drugačija.

Izvrsno, suptilno poigravanje u novoj pjesmi za vokal Massima Savića. Gitaristički hook i fraza za zapeti iskusnim ušima, bježi od onoga što se očekuje od predviđanja pop formi. Formula je uvijek jednostavna – ne igrati po očekivanjima i pravilima. Ovaj puta će kombinirati uzdahe kakve niste čuli ni u jednoj j taime varijanti niti u “Personal Jesus” potpisu. Uz atipična fraziranja prema refrenu i odlične stihove u kojima upozorava ženu svojoj blizini, a Massimo je dovoljno temeljit i korijenski siguran izvođač koji si može dozvoliti putovanje po drugim polutkama pop struktura.

Ovo je bez sumnje jedna od najboljih pjesama karijere i najpogođenijih za njegove interpretacije. Natprosječnost se računa.

A video spot njegovim floatanjem zrakom u crno bijeloj tehnic i green screenom kao nositeljem njegova leta nad gradom kao i umiksanih kadrova s pozornice s krupnim planovima njegove šarolike publike atmosferski je pogođeno iako je tehnički trebalo malo suptilnije postprodukcije. (JA)

9/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame