POP COOLTURA PRIRODA & DRUŠTVO SVAŠTARA Tehnologija Zabava

Oleg Maštruko osvaja Sibir: Putovanje Rusijom onkraj nogometa

“Vrijeme je za još jedan u seriji mojih Internetskih putopisa – ovaj put: malo Mongolije, nešto Burjatije i dosta Sibira. Drugi kraj Rusije, nedirnut nogometom. Da se smrzneš… Sibir… željeznica…. Prva asocijacija je svakako kultna Transsibirska, no malo ljudi zna da postoji i druga, ništa manje zanimljiva i fotogenična pruga preko Sibira…. Baikal–Amur Mainline (Байкало-Амурская магистраль) legendarni BAM! BAM će biti središnji dio ekspedicije, a prije toga malo Mongolije, i nešto Burjatije (ako ne znate di je Burjatija spremite se da naučite)…” kaže Oleg Maštruko, putopisac, kolumnist, ex Bug guy koji razumijeva crowfunding koncept i uspješno putem weba doseže svoje goalove i ciljeve za putovanja.

Ako mu želite pomoći pri ostvarenju nove avanture koju ćete moći pratiti besplatno na Facebook stranicama u grupi BAM, sve o projektu piše ovdje: BAM. Pogledajte i ako vam se sviđa – podržite.

Jedan od njegovih prethodnih putopisa, po identičnom receptu, Marco Polo – Hrvatska do Pamira, na Croatian Travel festivalu 2016 je dobio nagradu Putni Projekt Godine. Taj i svi ostali putopisi (Izgubljeno kraljevstvo, Dvjesto godina nesreće, Team Tesla) dostupni su na Facebooku.

A evo i video nagovaranja.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame