Aktualno Celebrities film inmediasres Kritike mediji POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Mission Impossible 6: The Fallout (C. McQuarrie) – izvanredan i zabavan akcijski spektakl

Ne postoji niti jedna minuta šestog dijela akcijskog Cruiseovog spektakla o doživljajima superšpijuna Ethana Hunta koja nije pretjerano napuhana do razmjera apsurda, ali istovremeno podjednako zabavna.

U šestom dijelu koji se pričom nadovezuje na jednako zabavan prethodnik “Rogue Nation” Tom Cruise suludim kaskaderskim vratolomijama i akcijskim scenama od vožnji po europskim prijestolnicama do kopilotiranja helikopterom u zraku (bye bye Top Gun) nastavlja u lovu na antišpijune.

Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan), nađu se u utrci s vremenom kada misija zaustavljanja “Syndicatea” krene po zlu. Henry Cavill, Angela Bassett i Vanessa Kirby pridružit će se dinamičnom timu s redateljem Christopherom McQuarriejem na čelu u misiji brže, više, jače, preterano, ali snimljeno na način da vam apsurdnost i nemogućnost razvoja tih akcijskih scena ni najmanje ne smeta pri gledanju njihovih avantura. Baš suprotno, prikuje vas za rub stolca u kinu i tamo sjedite puna dva sata ganjanja i eksplozija. Rebecca Ferguson koja neodoljivo podsjeća na Sanju Vejnović nastavlja biti Ethanova sidekick potencijalna nova patnja, a doživljaji ekipe iz nove misije ni malo ne zaostaju za novim Bondovima ili Bourneovim avanturama.

Savršeni ljetni film od kojeg jedino što očekujemo je što skoriji nastavak. (Andreja Galić)

9/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame