Aktualno inmediasres Interview knjige mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Ona je hit: Pljačkašica, književnica, Srpkinja Olja Ćirković pokorila Interliber – Planira prodaju priče u Hollywood

Sve je krenula od poziva Šprajcu na RTL televiziju da bi bilo dobro ugostiti Oliveru Ćirković, srpsku spisateljicu ali prvo pljačkašicu i osuđenu robijašicu zbog krađe dragulja. Popularno zvanu Pink Pantericu, autoricu popularne knjige “Ja, Pink Panter”, popularni voditelj je ugostio u svom popularnom TV momentu, a od tamo se viralno počelo širiti društvenim mrežama komentirajući njenu pojavu i prepolovljavajući se između afirmativnih reakcija i negodovanja zbog davanja prostora kriminalcima ovog tipa u prime time momentu na TV-u.

Uslijedio je interview za Podcast Inkubator i Interliber je dobio zvijezdu na koju nitko nije računao. Prodaja knjige se udeseterostručila prateći tako trend iz Srbije gdje je prodala preko 15 000 primjeraka svog djela, biografije o životu do zatvora i u zatvoru. Njeni su istupi dosta blagi po pitanju kriminala i pljački zlatarnica a s druge strane jaka je u samopromociji govoreći o sebi kao jakoj ženi.

Sljedeća stanica i plan joj je prodati prava na knjigu eventualnim interesentima iz Hollywooda. Svašta se danas zvijezdama zove.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame