Aktualno film POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Kino hitovi za kraj godine: Od novih kontroverzi Larsa Von Triera i Gaspara Noe do Aquamana, Creeda 2 i Asterixa i Bumblebeea

Za mjesec prosinac hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su 15 premijernih filmova.

Slijedom početka prikazivanja, radi se o ovim filmovima. „Asterix: tajna čarobnog napitka“ nova je animirana avantura, sinkronizirana na hrvatski, popularnih i omiljenih strip junaka, nepobjedivih Asterixa i Obelixa. „Creed II“, s Michaelom B. Jordanom i Sylvesterom Stalloneom, zasigurno će biti još jedan, novi uspjeh sage o Rockyju.

„Colette“, s Keirom Knightley i Dominicom Westom, biografska je priča o borbi za društvenim priznanjem spisateljice Sidonie Gabrielle-Colette.

Jason Momoa je „Aquaman“, junak DC Comicsovih stripova, koji se bori za osvajanje trona svoga podvodnog kraljevstva i spas svoga naroda, u
akcijskom spektaklu koji će biti jedan od većih prosinačkih kino-hitova. Još jedan strip junak „oživjet“ će filmska platna. Radi se o novim avanturama Marvelovog Spider-Mana, ovoga puta animiranima, u filmu „Spider-Man: novi svijet“, koji će biti prikazivan u sinkroniziranoj i originalnoj verziji, u 2D i 3D formatima.

„Djevojka“ je hvaljena i nagrađivana drama o djevojčici koja je bila dječak i strastveno želi postati vrhunska balerina.

Novo kontroverzno ostvarenje Larsa von Triera, kriminalističko-psihološki triler, je „Kuća koju je sagradio Jack“.

„BumbleBee“ je eksplozivni akcijsko pustolovni film o avanturama jednog od najomiljenijih Transformera, BumbleBeeju, producent kojega je Steven Spielberg. Prigodno blagdanski je crtić „Eliot spašava Božić“, sinkroniziran na hrvatski, o malom poniju koji želi postati dio tima Djeda Mraza. Jennifer Lopez zvijezda je komedije „Sad ili nikad“, s radnjom u današnjem New Yorku, priča o usponu žene u nemilosrdnom poslovnom svijetu.

Još jedan kontroverzan prosinački film je „Klimaks“ Gaspara Noe o skupini plesača i njihovim stanjima i raspoloženjima kada se nađu pod utjecajem droge.

„Kralj lopova“ kriminalistička je priča s Michaelom Caineom i nizom popularnih britanskih glumaca, snimljena prema istinitom događaju o jednoj od najvećih pljački izvedenih u Velikoj Britaniji.

„Vladar Pariza“, s Vincentom Casselom, uzbudljiv je film o francuskom kriminalcu i detektivu Françoisu Vidocqu. Raskošan, raspjevan i zabavan bit će nastavak pustolovina omiljene dadilje Mary Poppins, u Disneyjevom zasigurno novom hitu, „Povratak Mary Poppins“ s Emily Blunt u glavnoj ulozi.

Naposljetku, posljednja prosinačka premijera je britanska komedija „Glazbena ljubav“ snimljena prema romanu „Juliet, gola“ megapopularnog književnika Nicka Hornbyja.  (Damir Demonja)

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame