Aktualno Festivali Glazba Zabava

Ništa ljubav, samo trpanje: Antivalentinovo najavljuje i nove headove

Uz domaćime Let 3 i Ramba Amadeusa Antivalentinovo otkriva nove rock and rollere i rappere na listi.

Beogradski hip hop trojac Bad Copy dobro je poznat domaćoj publici. Oformljeni 2001. godine, velikani srpske i regionalne hip hop scene, iduće godine postaju punoljetni pa će zagrebački nastup u Boćarskom domu biti začinjen selektiranim hitovima među kojima su ‘Ljubav ili pivo’‘Vodio sam devojku na soju’‘Esi mi dobar’ i neizostavni ‘Đastin Biberi’. Ne sumnjamo da će Ajs NigrutinSky Wikluh i Bdat Dzutim (Timbe) za antivalentinovsku publiku pripremiti ubojitu set listu!

Pridodali su i polovicu nekadašnjeg Zabranjenog Pušenja predvođenu Sejom Sexonom. Njihov staž dug 38 godina iznjedrio je mnoge bezvremenske hitove, teško je izdvojiti tek nekoliko, ali među njima su apsolutno ‘Možeš imat’ moje tijelo’‘Balada o Pišonji i Žugi’‘Dan Republike’‘Hajle Selasije’. Pušenje predstavlja zvukove jedanaestog studijskog albuma ‘Šok i nevjerica’.

“Svi vi koji hoćete da se upucavate curama na neki drugačiji način, ne preko cvijeća i bonbonijera nego preko pametnih filmova i lijepih ploča, dođite 8. i 9.2. na AntiValentinovo!” kaže Sejo Sexon.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame