Aktualno Celebrities POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Max Holloway razmontirao Briana Ortegu: Jedna od najboljih MMA borbi godine

U Torontu je sijevalo sa svih strana na UFC 231 turnitu za titulu prvaka peroklake kategorije u muškoj konkurenciji te novu prvakinju u muha kategoriji za žene.

Havajičanin Max Holloway je prekidom nakon četvrte runde, doktorovom odlukom zbog zatvorenog oka Meksikanca Briana Ortege, zadržao titulu apsolutnog i dominantnog vladara perolake kategorije pobjedivši 13 borbu u nizu i ostajući neporažen 5 godina, a posljednji poraz mu je na počecima karijere nanio Conor McGregor.

Fantastična borba pokazala je dva borca koji nisu kalkulirali ali uz mnoštvo taktike oduševili su ljubitelje borilačkih vještina.

Valentina Shevcenko je pak bila bolja od Joanne Jedrzejczyk u pet rundi tehnički u svim segmentima borbe nadvisivši i pokazavši superiornost nad protivnicom. U ostalim borbama glavnog programa Thiago Santos je u poluteškoj kategoriji nokautirao Jimija Manuwu u drugoj rundi, dok je šutljivi Islanđanin Gunnar Nelson gušenjem prekinuo niz Alexa Oliveire, a Hakeem Dawodu je podijeljenom odlukom savladao Kylea Bochniaka.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame