Aktualno film POP COOLTURA showbiz

Taxi Blues je novi regionalni kino hit: 150 000 gledatelja u par tjedana

U manje od dva tjedna prikazivanja u kinima širom regije preko 160 000 ljudi do sada je pogledalo urnebesnu akcijsku komediju – Taxi Blues – film uz koji smo pobijedili siječanjsku depresiju!
Nakon nedavnog jubilarnog 150 000. gledatelja u Beogradu, u duhu dobrog raspoloženja sinoć je u Cineplexxu City Center one East u Zagrebu nagrađen 160 000. gledatelj.  Iza sretnog broja 160 000 našla se gledateljica Elena Klanjec koja je tim povodom nagrađena Cineplexx Special Friend karticom kojom će idućih godinu dana moći uživati u besplatnim projekcijama novih filmskih naslova u Cineplexxu.
Fantastične brojke Taxi Bluesa rezultat su, osim odličnog scenarija i humora, sjajne glumačke ekipe, predvođene Andrijom Miloševićem, publici poznatim iz serijala Andrija i Anđelka. Od ostale glumačke ekipe treba svakako spomenuti i Todora Jovanovića, Milenu Predić, Aleksandru Tomić, Sergeja Trifunovića i Nikolu Đurička. Režiju potpisuje Miroslav Stamatov.
U filmu Taxi Blues u jednoj urnebesnoj noći beogradskom taksistu Marku (Andrija Milošević), tijekom jedne noćne smijene na poslu život se preokrene naglavačke. Njegovi problemi počnu kada se u njegov taksi ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Njih dvojica kreću u vožnju koja će se pretvoriti u bezbroj suludih situacija u kojima će sudjelovati i mnogi drugi, jednako  komični, likovi koji će profilirati kroz taksi kao mušterije.
Po svemu sudeći, ove zime najbolja zabava odvija se u taksijima, jeste li već rezervirali svoju vožnju tj. kartu?
Sinopsis: Glavni junak ove priče je Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksist i čije avanture pratimo tijekom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu pretvorit će se u kaos kada se u njegov auto ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tijekom jedne noći će rezultirati gomilom suludih situacija koje će se smjenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilirati kroz taksi kao mušterije.
Režija: Miroslav Stamatov
Uloge: Andrija Milošević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Todor Jovanović, Milena Predić, Aleksandra Tomić, Boris Komnenić, Bojan Dimitrijević, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Srđan Bjelogrlić i drugi

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame