Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Mia Dimšić nastavlja biti broj 1: Hrvatske top liste su joj prijateljice

Na radijskim je postajama, prema prošlotjednim podacima, Mia Dimšić još jednom bila prvi izbor glazbenih urednika. Prema najnovijem HR Top 40, Mia je s pjesmom Ovaj grad u izdanju Croatia Recordsa zauzela prvu poziciju te tako predstavlja najemitiraniju pjesmu u domaćem radijskom eteru prošloga tjedna. Objavljena krajem 2018. godine, pjesma govori o životnim rastancima, novim poglavljima i uspomenama koje osoba nosi iz svog rodnog grada.

Miu slijede na drugome mjestu Vanna s pjesmom U tebi koju također izdaje Croatia Records, a na trećemu mjestu Jelena Rozga i njezin najnoviji singl Moje proljeće u izdanju Tonike. Na listu su ušla još tri singla koji bi uskoro mogli postati omiljeni radijski hitovi. Najviši ulaz bilježe Ljubavnici s pjesmom Jedna jedina, baladom koju je ovaj bend objavio uoči mjeseca zaljubljenih. Riječ je o djelu frontmena grupe Maria Regelje koji osim teksta potpisuje i glazbu, a aranžman i produkciju pripadajućeg spota potpisujeLuka Kovačić (LK Music). Novi ulaz na listu pripada i grupi Bang Bang s pjesmom Superstar koju, kao i singl Ljubavnika, izdaje Croatia Records. Matija Cvek, zajedno s Mladenom Badovincem i Sašom Antićem iz grupe TBF, također se našao u sveukupnom poretku najemitiranijih s novom pjesmom Probudi se u izdanju Menarta. Kod regionalnih lista, Mia i njezin singl Ovaj grad drže prvo mjesto u Slavoniji i Središnjoj Hrvatskoj, dok su u Zagorju najslušaniji Ljubavnici s pjesmom Jedna jedina. Damir Kedžo i pjesma Srce mi umire za njom najslušaniji su u Dalmaciji, u Gradu Zagrebu to je Tony Cetinski sa svojim djelom Čekam te, dok je u Istri i Primorju najemitiranija Jelena Rozga s pjesmom Moje proljeće.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame