Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Severina: Fatamorgana – Zabava za publiku s kupljenim diplomama osnovnih škola po prilagođenom programu

Severinče ubavo devojče u zadnje vrijeme nesmiljenim tempom reda spot za spotom, singl za singlom, od “Halo”, premo “Mirne” pa još nekih kojima je uputno ne pamtiti tragove. Znači nema što lova ne kupi i što neće najveća balkanska urbana cajka alias Madonna ritmički okrhnuti. I nema tu ama baš ništa loše, dapače, sve je u najboljem redu i lijepo da je tako. Ona drži svoj produkcijski nivo i estetiku kontstantom. To što servira kreativno dno manje je do nje već njenih dobavljača sira i mlijeka s placa. Samo je to medias res.

Da nisu toliko besramno glupi tekstovi ovo bi bilo sasvim pristojno producirano balkansko tursko plesanje po reggae dub fast forwardima. Ovo je jedan od primjera ultraljubičasto opasnih napada lirskih idiotizama na publiku.

Doduše publika kojoj se ovo obraća kao ciljanoj target populaciji ne ide dalje od kupljenih diploma osnovne škole po prilagođenom programu. Da još uvijek postoji natjecanja za najveći stihovni idiotluk godine ovo bi bio najozbiljniji kandidat, no s obzirom na stanje nacija u regiji oni ne traže više od istraživanja dna.

Ovo je soundtrack njihovih jedva 5 minuta. Šteta, jer je glazba lišena teksta i glasa tipski turski dernek. (JA)

3/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame