Aktualno inmediasres POP COOLTURA showbiz teatar Tehnologija Zabava

Kad YouTuberi postanu glumci imamo li kazališni hit godine: MC Show lomi granice?

Prva izvedba regionalnog spektakla „MC show“ održat će se 19.03.2019. u zagrebačkoj maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski.

Diplomirani glumac, vlasnik kazališta „La La Land“ te ujedino i voditelj samog show-a – Miro Čabraja u svojoj će predstavi ugostiti regionalne i domaće zvijezde čija pojavnost plijeni pozornost  tisuća pa i milijuna pratitelja i gledatelja na ovim prostorima. 

U stvaranju ovog projekta sudjeluje niz kreativnih pojedinaca i suradnika čiji autorski doprinos čini ovaj show onime što on doista i jest – autorska kreacija koja uključuje originalnu glazbu, oblikovanje svijetla, dramaturgiju i kompoziciju te na poslijetku scenski dizajn. Prikaz scene „MC showa“ uključuje scenografiju jednog obiteljskog kućanstva kroz koje će, voditelj Miro Čabraja, provesti naše goste. Svaka prostorija krije svoje čari. Očekuju vas interaktivne igre, intrigantni izazovi, otkrivanje tajni, kao i sve ono što ne možete vidjeti u dosada dostupim televizijskim showovima i kazališnim predstavama. Gosti „MC show-a“ dominanti su predstavnici nove stvarnosti: youtuberi, instagrameri, predstavnici popularne kulture s milijunskim brojem pratitelja. Pomičući granice viđenog, „MC show“ pružit će sat i pol´ unikatne, neočekivane, interaktivne, provokativne i edukativne zabave. 

Gosti premijerne izvedbe show-a jesu: Nika Ilčić, Andrija Jo, Lea Stanković, Anna Lazarević i Najbolji ortaci.

Statistike društvenih mreža gostiju:

  • Andrija Jo 433 tis. na YT i 300 tis. na Instagramu
  • Anna Lazarević 415 tis. na YT i 320 tis. na Instagramu
  • Lea Stanković 464 tis. na YT i 409 tis. na Instagramu
  • Nika Ilčić 246 tis. na YT i 186 tis. na Instagramu
  • Najbolji ortaci (2) 165 tis. na YT

S obzirom da je riječ tek o premijeri show-a, iduće epizode ovog televizijskog formata na kazališnim daskama dovest će zagrebačkoj, ali i regionalnoj publici (show će zaživjeti i u drugim gradovima i državama regije), niz poznatih i javnosti omiljenih lica. 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame