Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Laka: Ostarih – Pametna pop zajebancija bosanske estradne verzije Ramba Amadeusa

Suze na Lakinom licu djeluju iskrenije od Rozginih premda od prvog trena znamo da su pustili vodu i da je koncentracija soli mikro minimalna.

Bosanskohercegovački kantautor, nekadašnji eurovizijski pretendent Elvir Laković Laka, nastavlja svoja tumaranja pop balkanskim pop estradnim baretinama, ali na vrlo specifičan, duhovit, sarkastično odmaknut način. Njegove rime imaju s čime, za razliku od 90% kolega, Laka je autoironičan, duhovit, ne pretjerano ambiciozan, efektan i uvjerljiv u prilici zabavljanja sebe samog a onda i pratitelja rada mu. Ovdje je ušao u kontru ageinga kroz poruke ženi ili partneru s kojim ga ne dijeli ideja nošenja s borama vremena. “I vježbao sam tijelo da ti budem zgodniji i pio mušku vodu da bih bio plodniji” pjeva na vrlo ženstven i poltronski način svojoj dragoj/dragom, unisex obavezan.

Laka je estradna verzija Ramba Amadeusa a uz ovakve singlove i spotove (odlična duhovita nadgradnja Edvina Kalića u muzeju prepariranih životinja na balkanski način) Laka mu bosanska zemlja i balkanska plemena. Da ga što duže vake lijepe muze posluže. (JA)

8.5/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame