Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA

Boris Štok: Samo trag – “Htio sam novi zvuk i estetiku, elemente gospela, drugačiju ritmiku…”

Dobitnik nagrade Porin za najbolji album alternativne glazbe za album “Ispod kože”, riječki glazbenik Boris Štok predstavlja novi singl i spot.

Pjesma nema nikakve veze s alternativom, riječ je o pop glazbi na način kako je već dosad predstavio svoj stil i podijelio publiku. Jedni vole njegov način pjevanja, drugi u tome vide imitaciju Urbana i Massima. Ova pjesma nije ni po čemu različita od svega što je do sad radio. “Htio sam novi zvuk i estetiku u produkcijskom smislu, ubaciti elemente gospela, drugačiju ritmiku, a opet zadržati prepoznatljiv senzibilitet vokala i melodije” kazao je sam pjevač, ali nema u tome baš puno novih elemenata.

Vrlo moderna produkcija i odlična atmosfera video spota mlade splitske redateljice Marcele Zanki u kojem se imitiraju američka road trip prostranstva, puno je pomogla pri kompletnom doživljaju pjesme. Ono što privlači pažnju je i pojava mlade splitske glumice Katarine Nikšić čije je lice i pojava vrlo karizmatična. Pjesma bez spota baš i nema puno mjesta za odvajanje i skretanje pažnje, ali to je problem za drugi članak. (Dijana Čelić)

7/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame