Aktualno Celebrities film inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Spiderman spoila zadnje Avengerse: I neka, tko vam je kriv ako još niste bili u kinu

Unaprijed upozoravamo da tekst i kino najava sadrže spoilere za sve one koji još nisu pogledali posljednji nastavak Osvetnika.

Ovog ljeta na velika platna stiže nam jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spider-Man – u svom samostalnom filmu naziva „Spider-Man: Daleko od kuće“ koji se radnjom direktno nastavlja na hit „Osvetnici: Završnica“ i kao takav predstavlja spektakularan kraj 3. faze Marvel Cinematic Universea. Omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu a o čemu će se točno raditi u blockbusteru kojeg s nestrpljenjem očekujemo pogledajte u ovoj najnovijoj kino najavi.

Vrijeme je da se opet upletemo u paukovu mrežu a ove godine ona je zahvatila cijelu Europu. Naime, ovog ljeta Peter Parker odlazi na ljetni odmor sa svojom poznatom ekipom sa ciljem da svoje superjunačke dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko tjedana koliko traje odmor. Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom kojeg on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetan Amerika nedostupan kao i većina ostalih Osvetnika. Spider-Man se mora pomiriti s gubitcima i preuzeti odgovornost. Pred Spider-Manom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez.
U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson dok je u ulozi Mysteria Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svijetu.

Kinoulaznice za ovaj jedan od najvećih ljetnih hitova uskoro kreću u pretprodaju!

Režija: Jon Watts
Uloge: Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Marisa Tomei, Martin Starr…
Sinopsis: Peter Parker se vraća u filmu „Spider-Man: Daleko od kuće“, sljedećem Spider-Man poglavlju. Naš prijateljski junak iz susjedstva  odlučuje se pridružiti svojim najboljim prijateljima Nedu, MJ i ostatku ekipe na ljetnom odmoru u Europi. Međutim, Peterov plan da ostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko tjedana brzo se izjalovi kada on nevoljko pristane pomoći Nicku Furyu u otkrivanju napada misterioznih stvorenja koja stvaraju kaos širom kontinenta.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame