Aktualno Celebrities Festivali film Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Wu Tang Clan dokumentarac: Rap all star priča o njih „Of Mics and Men“

Legendarni sastav Wu-Tang Clan predstavio je „Of Mics and Men“ –  soundtrack hvaljenog četverodijelnog dokumentarca o popularnoj njujorškoj glazbenoj skupini.  „Wu-Tang: Of Mics and Men“ četverodijelni je dokumentarac koji detaljno istražuje više od 25 godina postojanja Wu-Tang Clana te donosi brojne intervjue članova i arhivske snimke njihovih nastupa. „Soundtrack dokumentarca idealan je za naše obožavatelje koji su se zaželjeli novih pjesama.“, otkrio je RZA, legendarni član sastava. Izdanje sadrži četiri nove pjesme koje će svojim zvukom i tekstovima obožavatelje mislima vratiti u vrijeme početka karijere Wu-Tang Clana, a uvrštena su i tri audio isječka intervjua koji nisu iskorišteni u dokumentarcu.

 Wu-Tang Clan osnovali su RZA, GZA, Ol’ Dirty Bastard, Inspectah Deck, Raekwon the Chef, U-GOD, Ghostface Killah, Method Man, Masta Killa i Cappadonna. Sastav se smatra jednim od najutjecajnijih u povijesti hip-hop glazbe, a već su 1993. godine debitantskim albumom „Enter the Wu-Tang (36 Chambers)“ postigli kultni status. Grad New York legendarnom je sastavu ove godine odao veliku počast te u znak zahvale za doprinos lokalnoj zajednici njihov rodni kvart imenovao Wu-Tang četvrti.

 Hrvatska će publika Wu-Tang Clan imati priliku vidjeti uživo ove godine u Umagu, gdje će nastupati u sklopu Sea Star festivala ove subote.

 „Of Mics and Men“ – popis pjesama

„On That Sht Again“ – Ghostface Killah, RZA

„Seen A Lot of Things“ – Ghostface Killah, Raekwon, Harley

„Project Kids” (skit) – Nas

„Do The Same as My Brother Do“ – RZA

„Yo, Is You Cheo?” (skit) – Cheo Hodari Coker

„Of Mics and Men“ – RZA, Masta Killa, Cappadonna

„One Rhyme” (skit) – Gza, Masta Killa

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame