Aktualno Celebrities Glazba mediji moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Springsteen, Madonna i The Black Keys na vrhu top lista prodaje u RH, o našima bolje prešutjeti

Ljetna kompilacija hitova koji su obilježili kraj 2018. i prvu polovicu 2019. godine, prema prošlotjednim podacima o prodaji, ušla je među najprodavanija izdanja. Album Vrući ljetni hitovi 2019. u izdanju Croatia Recordsa okuplja pjesme raznih izvođača i različitih žanrova – pop, zabavne glazbe, rock, hip hop i dance glazbe. Na albumu se nalaze Vojko V, Petar Grašo, Vanna, Jelena Rozga, Colonia, Mia Dimšić i drugi, a izdanje je s izlaskom u prodaju ušlo direktno u TOP 5 najprodavanijih u Hrvatskoj. Vrh liste i dalje je rezerviran za hitove s ovogodišnjeg CMC festivala, gdje se također nalaze aktualni singlovi raznih domaćih izvođača. Riječ je o pjesmama koje uživaju veliku popularnost i u radijskom eteru te na top-listama emitiranja, a koje se nalaze na albumu CMC festival Vodice 2019. u izdanju Croatia Recordsa. Na drugome mjestu nalazi se još uvijek Opća opasnost s novim albumom Karta do prošlosti, a među 3 najprodavanija albuma vratila se i kompilacija Marka Perkovića Thompsona – Original Album Collection.

Na stranoj listi prodaje, broj 1 i dalje zauzima Bruce Springsteen s novim izdanjem Western Stars. Riječ je o albumu koji je izašao u lipnju, a zahvaljujući iznimno popularnom dolasku na hrvatsko tržište, plasirao se među najprodavanija inozemna izdanja u Hrvatskoj u prvoj polovici 2019. godine. Na drugome mjestu strane liste prodaje nalazi se Madonna s albumom Madame X, a riječ je o još jednom novom izdanju s kojim se javnost upoznala ove godine u lipnju. Na trećemu mjestu zabilježen je novi ulaz, a pripada grupi Black Keys i njihovom albumu Let’s Rock.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame