Aktualno Celebrities film inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Stigao trailer za Vrdoljakovog “Generala”: Ne prestajemo se smijati, a nije komedija nego ratni ep Anti Gotovini

Dvoipolsatni ratni ep o Anti Gotovini koji je tako junački ispjevao Antun Vrdoljak ali bez bačene maramice glavnog lika, konačno je dobio trailer.

Nakon nacionalne premijere u Puli kada je zgažen zbog katastrofalnog scenarija, dijaloga, ideoloških momenata prije filma film će uskoro u kina gdje će biti pod pritiskom reklame i nacionalističkih nefilmofila kao publike relativni hit.

U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a uz u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand AssanteBorko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi. ‘General’ je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak. ‘General’ je nastao u koprodukciji tvrtke Kiklop film i HRT-a, a podržan je od strane Hrvatskog audiovizualnog centra. U distribuciju kreće pretpremijerno od ponedjeljka 05. kolovoza, a svoju kinoulaznicu možete nabaviti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online nabit.ly/General_HR .

Sve ostalo je pišanje od smijeha, vjerujte nam na riječ.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame