Aktualno film POP COOLTURA showbiz Zabava

All star glasovi za ljute ftiče: Angry Birds 2 i naši glumci u zajedništvu u kinima

Najdraži neprijatelji ljute ptice i zelene svinje vraćaju se u nastavku animiranog hita iz 2016. godine – Angry birds film 2. Ovog puta neprijateljstvo između ptica i svinja se, pod utjecajem novih okolnosti, mijenja iz temelja. S pojavom nove prijetnje koja dovodi u opasnost i ptice i svinje, naši poznati likovi moraju oformiti svima neugodan savez. Crveni, Žuti, Bomba i Veli Orao regrutiraju Živu, sestru od Žutog, i formiraju savez sa svinjama Leonardom, njegovom pomoćnicom Nives i svinjom-hakerom Gojkom kako bi uspostavili krhko primirje i formirali nevjerojatni super tim koji će spasiti njihove domove.

Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Luka Bulić, Jadranka Đokić, Goran Navojec, Dražen Bratulić, Grgur Navojec, Ana Begić Tahiri, Mia Krajcar, Mirela Videk, Ranko Zidarić… samo su neki od glumačkih imena koji su svoje glasove posudili u hrvatskoj sinkronizaciji animiranog filma „Angry Birds Film 2“ u našim kinima.

Angry Birds Film ekranizacija je jedne od najpopularniji video igara svih vremena a svoj prvi filmski uspjeh ostvarila je 2016. godine kada su Rene, Tarik, Luka i Goran po prvi put posudili svoje glasove najdražim likovima – Crvenom, Žutom, Leonardu i Bombi i osvojili gledatelje.
U ovom filmskom nastavku poznati glumci svojom izvedbom zabavljaju ponovno, ovaj put uz fantastična glumačka pojačanja. Mirela Videksjajno se snašla u ulozi Žive, sestre štreberice Žutog koja Crvenom uzrokuje probleme ali možda i ljubav. Jadranka Đokić u ulozi Lede najveća je prijetnja svijetu ptica i svinja ali ujedno i razlog njihovog saveza. A Ledinu desnu ruku, Dube, svojim glasom utjelovila je šarmantna glumica Ana Begić Tahiri. Ovaj animirani film o vječnom ratu svinja i ptica nije samo akcija i zabava, iako u tome obiluje, nego i film koji u sebi sadrži mnoge životne i edukativne poruke namijenjene onima najmanjima ali i onima nešto starijima.

„Angry Birds Film 2“ film je za cijelu obitelj i sve generacije. Živahan, živopisan i izrazito humorističan animirani film koji će nas nasmijati ali i nečemu naučiti. Uz spomenutu sinkroniziranu verziju filma, u domaćim kinima publika će moći pogledati i originalnu verziju filma u kojoj su glasove posudili popularni glumci Peter Dinklage, Josh Gad, Danny McBride, Bill Hader, Jason Sudeikis,  Awkwafina… Film će se prikazivati i u 3D i u 4D kino formatima.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame