Aktualno Celebrities film inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Bombshell: Feministički udarac muškim fantazijama – Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman kontra seksualnog zlostavljanja

Jedan od filmova koji se željno očekuje do kraja godine je feministička priče s tri vrhunske glumice – Charlize Theron, Margot Robbie i Nicole Kidman o tri žene u svijetu TV medija koje su odlučile uzvratiti udarac muškoj dominaciji u svijetu medija te pričepiti Fox News gazdu Rogera Ailesa (preminuo 2017. nakon 20 godina načelu Fox Newsa) koji je optužen za seksualno zlostavljanje i maltretiranje zaposlenica.

Girl power film je istinita priča o tri novinarke koje su odlučile stati na kraj šovinizmu i svom šefu. Podnijele su optužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba, navedeno je u traileru gdje vidimo sve tri holivudske glumice.

Charlize Theron odigrala je ulogu Megyn Kelly, Nicole Kidman Gretchen Carlsos, dok je lik Margot Robbie fiktivan. John Lithgow našao se u ulozi Ailesa, a Malcolm McDowell igra Ruperta Murdocha.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame