Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Mladi Hrvati ljetos slušaju Franku i Miu Dimšić: Hitovi pri vrhu top lista

Na prvom mjestu hrvatskog Top 40 pozicionirali su se Mia Dimšić i Marko Tolja s pjesmom Sva blaga ovog svijeta, a na drugome ih mjestu slijedi Franka Batelić sa singlom Ljubav, ništa više na listi na kojoj se nalazi već osam tjedana zaredom u top 3. Ovaj ljetni hit predstavljen je javnosti krajem lipnja, i to uz popratni videospot snimljen u njezinom rodnom Labinu.

Imati pjesmu koju ljudi vole, koja je tjednima na listi najslušanije glazbe u Hrvatskoj, imati publiku koja na koncertima tu pjesmu pjeva sa mnom od početka do kraja, to je neopisiva sreća! To je sve o čemu sam sanjala i razlog zbog kojeg se bavim ovim poslom! Hvala svim radijskim urednicima koji puštaju pjesmu i svakome tko je pojačao “Ljubav, ništa više” ovoga ljeta. Hvala na vjetru u leđa i podršci“, izjavila je ovom prilikom Franka.

Mia Dimšić i Marko Tolja predvode regionalne liste s pjesmom Sva blaga ovog svijeta koja je najemitiranija u Središnjoj Hrvatskoj te Slavoniji. Franka i njezin singl Ljubav, ništa više omiljeni su u Istri i Primorju, dok je u Dalmaciji najviše emitirana grupa Vatra te njihova pjesma Poruke u boci. U regiji Zagorja prvi izbor radijskih urednika predstavljaju Mate Bulić i Tarapana band s pjesmom Ja sam na te ponosan, dok je u Gradu Zagrebu najemitiranija Nina Badrić i njezin singl Volim te, volim.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame