Aktualno Celebrities Glazba mediji moda POP COOLTURA sex showbiz

Rita Ora u Zadru: Moderna r`n`b diva albanskog porijekla dodaje vrućinu za kraj ljeta

Ovog petka, 30. kolovoza, fanovi iz svih dijelova Hrvatske pjevat će u glas glazbene hitove “Let You Love Me”, “Anywhere”, “Your Song” i brojne druge sa svjetski popularnom pop zvijezdom! Vijest o koncertu Rite Ore, britanske pjevačice albanskih korijena čije pjesme redovito osvajaju vrhove svjetskih top ljestvica, oduševila je brojne fanove u Hrvatskoj – ulaznice za FAN PIT rasprodane su tjednima unaprijed, a najvjerniji fanovi na taj su način osigurali potpuni doživljaj spektakla i svoje omiljene zvijezde iz prvih redova zadarske dvorane.

Rita Ora u Zadar dolazi na krilima hvaljenog posljednjeg abuma “Phoenix“, a koncert će održati u sportskoj dvorani ″Krešimir Ćosić“ nakon što je redom napunila velike svjetske dvorane u Melbourneu, Sydneyju, Tokiju, Londonu, Parizu, Milanu, Oslu i Stockholmu, da nabrojimo tek neke od njih. Netom prije objave albuma koji je postigao značajan međunarodni uspjeh i čiji najavni singlovi broje milijarde emitiranja, pjesmom “Let You Love Me” Rita Ora ušla je u povijest bitanske glazbene scene i oborila rekord star 30 godina. Spomenuti singl bio je njezina 13. pjesma koja je ušla u TOP 10, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice kao pjevačica s najviše pjesama u TOP 10 najemitiranijih singlova.

Kako bi doživljaj bio potpun, na jednom od najiščekivanijih koncerata u Hrvatskoj ove godine prije Rite Ore nastupit će Franka Batelić i Domenica te svojim hitovima zagrijati publiku za spektakl kojem se i same vesele i koji s uzbuđenjem iščekuju.
Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame