Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Malo nam se puno bljuje od takve vrste zabave pod šatorima: Ali Hrvati vole grupu Vigor

Ljetno izdanje kojim se grupa Vigor predstavila svojoj publici šarmiralo je brojne slušatelje, ali i radijske urednike. Pjesma Šatori u izdanju diskografske kuće Campus pozicionirala se visoko na listi najemitiranijih singlova u žanru zabavne glazbe u kolovozu.

Zabavni hit mjeseca kolovoza poznatiji je javnosti kao ljetna pjesma koju je grupa Vigor snimila uz atraktivnoga Isaaca Palmu, argentinskog pjevača koji je svoju popularnost na našim područjima stekao u Sloveniji, a sudjelovanjem u Supertalentu osvojio je visoko drugo mjesto. Videospot koji je pridružen pjesmi uključio je upravo fanove ovog benda koji su sa članovima grupe dobili priliku zaplesati na osunčanom otoku Krku.

Prvi na listi zabavnih hitova emitiranih na radijskim postajama u kolovozu, ovaj je singl predstavljen u na DMC televiziji u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU. Ista svaki mjesec predstavlja najemitiranije hitove zabavnog žanra na domaćim radijskim postajama, premijerno se emitira svakog prvog četvrtka u mjesecu. Reprize i liste Top 10 zabavnih hitova gledatelji imaju priliku pogledati na DMC-u kroz cijeli mjesec.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame