Aktualno Celebrities film showbiz Zabava

Opet zombie sranja: Nastavak popularnog kino hita uskoro u kinima obećaje zabavu Tap Dva

Prije deset godina četvero stranaca srelo se na cesti i vrlo brzo postalo nerazdvojno. U svijetu u kojemu vladaju zombiji Tallahasse (za Oscara® nominirani Woody Harrelson) , Columbus (za Oscara nominirani Jesse Eisenberg) i sestre Little Rock (za Oscara® nominirana Abigail Breslin) i Wichita (dobitnica Oscara® Emma Stone) formirali su svoju malu disfunkcionalnu obitelj i uz stroga pridržavanja čak 73 pravila našli su način kako zajedničkim snagama preživjeti. S druge strane fanovi su jedva preživjeli deset godina čekanja na nastavak hita iz 2009. godine “Dobrodošli u zemlju zombija“ (Zombieland). Ali strpljenje se isplatilo. „Povratak u zemlju zombija“ (Zombieland: Double Tap) u domaća kina stiže 17. listopada, a kako bismo čekanje još malo prikratili predstavljamo finalni trailer filma!

Deset godina od pojavljivanja zombija oni su našoj poznatoj ekipi najmanji problem. Ovog puta ubijanje zombija prati i priča o odrastanju te pregršt obiteljskih problema i razmirica. Njihov novi dom postaje ni manje ni više nego Bijela kuća, ali obiteljska idila je sve samo ne to.  Najmlađa članica obitelji, Little Rock, pronalazi dečka hipija koji puši travu i s njim bježi daleko od grupe. Zbog toga ostatak družine odlazi u misiju spašavanja. U cijelom obiteljskom kaosu pridružuju im se i novi članovi. Columbus nalazi iritantnu mladu djevojku Madison (Zoey Deutch), Tallahassee se upoznaje s lijepom Nevadom (Rosario Dawson), a za novu dozu humora zaslužni su i Berkeley (Avan Jogia) i Luke Wilson u ulozi svojevrsnog dvojnika Tallahasseea. Kao da im jedan nije bio dovoljan. Srećom pa humor ne ubija.
I dok se njihova obiteljska zajednica raspada, zombiji su sve opasniji. Evoluirali su te su postali jači i brži. Hoće li ova osebujna ekipa uspjeti s njima i međusobno ovoga puta izaći na kraj?

“Povratak u zemlju zombija” (Zombieland:Double Tap) post-apokaliptična je horor komedija koja se nastavlja na film iz 2009. godine “Dobrodošli u zemlju zombija“ (Zombieland). Film je tada okupio fantastičnu glumačku (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) kojoj se ove godine pridružuju Rosario Dawson, Zoey Deutch i Luke Wilson. Za scenarij su zaslužni Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham (Deadpool) dok je redateljska palica i dalje u rukama Rubena Fleischera (Venom, Gangsterski odred).

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame