Aktualno Celebrities film Glazba POP COOLTURA showbiz

Kad glumac vrhunski odsvira jazz: Jeff Goldblum s Gregoryjem Porterom dotaknuo klasiku

Svestrani Jeff Goldblum i Grammyjem nagrađeni, senzacionalni Gregory Porter, udružili su snage i kreirali pjesmu “Make Someone Happy”. Riječ je o novom singlu s Jeffovog albuma “I Shouldn’t Be Telling You This”, koji će svjetlo dana ugledati 1. studenog ove godine.

“Gregory Porter jedan je od onih pjevača čiji je talent doista neponovljiv. Velika mi je čast da sam ga imao priliku upoznati i svirati s njim te me neizmjerno usrećuje da je sudjelovao u nastajanju našeg novog albuma.”, izjavio je Jeff Goldblum, koji je nadolazeći studijski album “I Shouldn’t Be Telling You This” snimio zajedno s njegovim dugogodišnjim pratećim sastavom The Mildred Snitzer Orchestra. Jeff i Gregory upoznali su se zahvaljujući neplaniranom susretu na aerodromu, a povezali su ih međusobno poštovanje i divljenje, nakon čega je uslijedio zajednički nastup na Graham Northon Showu na BBC One.

 Jeff Goldblum svoje će nadolazeće studijsko izdanje “I Shouldn’t Be Telling You This” objaviti nakon uspješnog albuma “The Capitol Studio Sessions”, a na njemu će se naći niz impresivnih glazbenih gostiju, među kojima su Gregory PorterSharon Van Etten i Anna Calvi.

 Svestrani je Jeff kroz svoju glazbu pokazao izniman talent za stvaranje soul i jazz glazbe, a strast kojom ju kreira vidljiva je i tijekom njegovih koncerata. To je potvrdio i njegov nastup na ovogodišnjem Glastonbury festivalu, na kojem se Goldblum pred čitavim svijetom istaknuo strašću prema jazz glazbi i vještim sviranjem klavira.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame