autorski tekstovi inmediasres KOLUMNIZAM mediji showbiz Zabava

Nepodnašanje Jelene Veljače: Iznimno duhovit i točan react na atmosferu stvorenu nakon TV emisije

“Evo, ljudi, ja ne podnosim Jelenu Veljaču.

Ne znam kako joj uvik uspije ona fenomenalna Barbie nijansa plave, nervira me to.
A i ovaj crveni ruž sad kod Stankovića (MAC, Rooby Woo?)?
Također, ide mi na onu stvar jer ima koji brak viška, Bože me prosti, plus ima i dečka, živi na više adresa, ima fenomenalne vešte i štrkljave noge koje podnose i najkraće minice.
Nadalje, živcira me jer ona vodi pokrete, sastanke, producira, piše, glumi i stigne otići na valove u Ružu i tretmane lica u Dermalogicu, dok ja polivam teleću koljenicu u ovoj vukojebini i čekam muža da se vrati sa seksi vikenda u Rovinju.
Još mi i svekrva na katu gore sere kako dicu ne znam odgajati, a viruj Bogu, nju ni taj problem sigurno ne muči!
Vidite joj Instagram; nema di nije bila ovo lito, samo da joj je landrati! Jel ikad tom jadnom ditetu pitu ispekla?!

Zapravo, ide mi na onu stvar što je kučka seksi i zna komunicirati, fotke su joj mrak a to potencijalno otvara prostor da ugrozi mene; što ako se moj muž jednu večer nađe pored nje? Hoće li me zasjeniti? Hoće li biti – ljepša, pismenija, zabavnija? Volim li mrziti jednu ženu zato jer ona ima ono što ja nemam?
Dok se javno zgražam nad njom, potajno mrzim zapravo svoje nedostatke i neuspjehe…

Mi u načelu imamo problem s lijepim ženama.
Ako već ima ljepotu, kako se usuđuje imati i sve ostalo?”

napisala je Ivana Schildenfeld na svom Facebook profilu a njeno je duhovito zapažanje kao vijest je prenio jedan Dalmatinski portal, kao reakciju koja u dobroj mjeri vrlo ilustrativno opisuje poziciju s koje nastupaju domaće žene i publika koja uzima u nemilost aktere najvrućljeg razgovora tjedna. Prenosimo u cijelosti tekst bivše studentice Odnosa s javnošću, studentskog tima sa Veleučilišta VERN’ i bivše supruge Dinamovog nogometaša Gordona Schildenfelda. I time zaključujemo ovotjednu temu tjedna.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame