Aktualno Celebrities Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Iron Maiden nastavljaju stadionsku turneju: “Legacy Of The Beast” nastavlja kotrljati 2020.

Za sve Iron Maiden fanove stiže nekoliko odličnih vijesti! Naime, nakon nedavno održanog predavanja Brucea Dickinsona u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Lisinski, saznajemo kako Iron Maiden nastavljaju “Legacy of the Beast” turneju i u 2020. godini.

Najbliže nama nastupaju u Beču, 16. srpnja, uz bendove Airbourne i Lord of the Lost. 

Zanimljivo je i kako će se bend uputiti i do Australije, Novog Zelanda, Japana te po prvi put posjetiti Filipine, nakon čega se proteže europski dio turneje koji će obuhvaćati pretežito festivale i stadionske headlinerske nastupe uz nekoliko nastupa u arenama te će uključiti zemlje i gradove koje nisu posjetili neko duže vrijeme. Otkako je “Legacy of the Beast” turneja krenula u 2018. Iron Maiden su svirali pred gotovo dva milijuna fanova u 39 zemalja diljem svijeta, uključujući i headlinerski nastup na legendarnom Rock In Rio festivalu u Brazilu pred 100.000 posjetitelja.

“Do sada smo se fantastično proveli na Legacy turneji, dok su reakcije oko showa na pozornici i svih ludih rekvizitia (i Eddieja!) bile fenomenalne. Čitav bend se odlično provodi i zaista smo jako uzbuđeni što našu produkciju vraćamo u u Australiju, Novi Zeland, Japan, Filipine, Israel, Dubai, a sretni smo i zbog povratka u Europu gdje ćemo doći do još većeg broja naših fanova” poručio je frontman benda, Bruce Dickinson.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame