Aktualno Celebrities Festivali Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Peto Antivalentinovo: Ništa ljubav, ništa karanje, samo tulum – Cro dance protiv Cro punka

Antivalentinovska petica koja će se održati u petak 14.02. i subotu 15.02.2020., u Boćarskom domu, pomiruje retro i nove materijale starih izvođača s nekoliko novih imena. U sklopu tog sad već tradicionalnog festivala koji u mjesecu zaljubljenih svake godine željno iščekuju svi koji žele dobar provod i pravu feštu ove godine pod sloganom – ‘Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje!’ Ove godine je to spoj starog i novog.

Prva večer u znaku je cro-dance zvuka devedesetih, vječnih hitova osamedesetih i zarazno plesne muzike, a uz već najavljene Neki to vole vruće i Kuzma & Shaka Zulu, pozornicom će zavladati vodeća imena ove glazbene ere – I. Bee, Minea i Ella. Uz plesne ritmove nekih od njihovih najvećih hitova kao što su ‘Šumica’‘Good boy’‘Vrapci i komarci’‘Hajde da ludujemo’ i brojne druge, užarit će atmosferu i pripremiti podij za još plesanja jer lajnap još nije gotov – antivalentinovskom petku pridružuje se i rasplesani DJ Kneža koji će nas dodatno prodrmati apsolutnim trash hitovima devedesetih. Kao posebno iznenađanje, ovaj retro tuIum pojačat će, po mnogima kraljica devedesetih – Alka Vuica. Svojim će osebujnim glasom i nastupom začiniti i upotpuniti večer  mega hitovima kao što su ‘Laži me‘Alkatraz‘Varalica’‘Otkad te nema‘Ej šta mi radiš’, a da joj je posebna čast upriličiti ovo događanje i sama priznaje: “Cijeli svoj život vodim se ljubavlju o čemu sam napisala i veliki broj pjesama, sa sretnim ili nesretnim završetkom. Vidim da se u posljednje vrijeme publika vraća dobrim starim pjesmama, tako da za AntiValentinovo najavljujem odličan tulum.” 

Jedna i jedinstvena Alka Vuica i dalje vrlo aktivno nastupa i oduševljava svojim glazbenim repertoarom, a nakon AntiValentinova spremna je i za dugoočekivani solistički koncert u Zagrebu.

Subotnji lajnap donosi žeštoke rock & punk zvukove, a uz headlinere Let 3 i njihove goste, te već najavljene Paraf i M.O.R.T., lajnapu se pridružuju koprivničko-varaždinski Overflow, koji su nedavno najavili svoj come back nakon 6 godina stanke i predstavili tri nova singla ‘From My Lips‘Dim i ‘Words’ (kojima najavljuju svoj novi album), a na AntiValentinovo dolaze živahniji nego ikad, poručuje Goran Živković Žika„Stvarati glazbu je zabavno, snimati glazbu je uzbudljivo, ali svirati glazbu uživo pred publikom je živjeti život u potpunosti. AntiValentinovo, dolazimo ti živahniji nego ikad. Vrijeme je da se vidimo i oznojimo zajedno!“

Uz dečke iz Overflowa, na AntiValentinovo nam stižu još jedni podravski dečki – pršteći, energični i iskreni Ogenj, celtic punk bend koje mnogi smatraju hrvatskom verzijom Flogging Molly.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame