Aktualno Celebrities DOP TV Glazba inmediasres Kritike mediji moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

DOP TV: Severina @ Arena Zagreb, 2019: “Magic World Tour” – Balkanska Madonna

Svjetska produkcija nove koncertne turneje balkanske Madonne, Severine Kojić u subotu 07. prosinca je zaustavljena u zagrebačkoj Areni.

Mediji će vam reći kada se pomolila a kada je plakala na nastupu u skladu s aktualnom sudskom bitkom koju vodi s bivšim suprugom Milanom Popovićem. Ono što je nas zanimalo je sam nastup koji je produkcijski izgledao vrlo bogato. Turneja je napravljena nakon albuma “Halo” s kojega je svaki spot postizao više milijuna klikova na You Tubeu. “Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu. Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić. Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas  I molim vas, večeras samo veselje i ljubav”, pisala je prije nastupa na svojim društvenim mrežama.

Nakon Očenaša i Zdravo Marijo je počela koncert s “Dalmatinkom” i puna dva i pol sata bila je praćena koreografijama 16 plesača, nikad viđenom svjetlosnom i zvučnom produkcijom od domaćih izvođača u režiji slovenskog redatelja Nejca Levstika. Severina je izvela presjek svoje karijere hitom do hita od “Brad Pitta”, “Tarapane”, “Virujen u te”, obrade “Cesarice” i “New York, New York”, sve do kraja s “Gas gas”, “Mojom štiklom” i sličnim uspješnicama. Na trenutke se je od plesa morala ulovit zraka i daha, ali s obzirom da je u 47.-oj godini show je odradila vrhunski profesionalno u skladu onoga što se podrazumijeva profesionalnim u estradnom svijetu izmijene emocija sa svojom publikom.

Severina je bez iznimke najveća glazbena zvijezda u Hrvatskoj i Srbiji, a samim time i na Balkanu. Po modelu vrhunske koncertne produkcije kakvu je na istom mjestu već predstavila Beyonce, Severina je raspalila do posljednjeg mjesta ispunjenu zagrebačku Arenu. Tamo je pokazala svoju ideju estrade i zabave kakvu pop zvijezda njenog profila i mora isporučiti da bi je se smatralo najvećom na ovim prostorima. To joj je i uspjelo. (Sanja Vladić)

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame