Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Mia Dimšić razvalila domaću glazbenu pop scenu: Tri albuma među TOP 10 prodaje u Hrvatskoj

Mia Dimšić svojim je novim albumom Sretan put, zasjela na prvo mjesto ljestvice najprodavanijih albuma proteklog tjedna. Njena prethodna dva albuma, Život nije siv i Božićno jutro, isto su tako dospjela na top listu prodaje i nalaze se na 4. i 6. mjestu. Novi album ove popularne kantautorice donosi deset pjesama, među kojima se nalaze brojne uspješnice poput istoimene pjesme Sretan putOvaj grad, Cesta do sna, a album objavljuje Croatia Records.

Mia je i na ovom albumu ostala vjerna svom prepoznatljivom country-pop zvuku. Mia svojim pjesmama slušatelje odvodi na put prožet dobrim osjećajima i optimizmom te nije začuđujuće da njene tople melodije osvajaju srca svih generacija. „Hvala od srca svima vama koji ste kupnjom albuma omogućili da je album Sretan put najprodavaniji album tjedna u Hrvatskoj i nadam se da ćete uživati u pjesmama“, izjavila je Mia.

Na drugom se mjestu top liste nalazi album mlade pjevačice DomeniceĆiribu ćiriba, a na trećoj je poziciji i dalje Opća Opasnost i njihova Karta do prošlosti. Kad je riječ o prodaji stranih izdanja, prvo mjesto i čvrsto drži album  Leonarda Cohena, Thanks for the dance koji na naše tržište donosi diskografska kuća Menart. Na drugom je mjestu božićni album Robbieja Williamsa, The Christmas Presenta popularni britanski bend Coldplay zasjeo je na treću poziciju albumom Everyday Life.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame