Aktualno film POP COOLTURA showbiz Zabava

Ana ne može smislit Predsjednicu: Procurile scene domaćeg indie filma

Objavljene su tri kraće scene nezavisnog psihološkog trilera/drame ANA o borbi neobične mlade žene protiv depresije. 
Riječ je o kontroverznom domaćem igranom filmu koji je uz puno pozornosti predstavljen na ovogodišnjem Showcaseu u sklopu Pulskog filmskog festivala i koji je polučio veliki interes od strane inozemnih filmskih festivala zbog bavljenja tematikom depresije kao druge najraširenije bolesti 21. stoljeća u svijetu.

https://youtu.be/k4WAp7gCaWQ (Katija Bratković)
U glavnim ulogama su splitska glumica Petra Kraljev (“Na granici”), po prvi puta na filmu splitska pjevačica Maja Bajamić, Dunja Mikulčić a ka Tina Blade – najveća hrvatska zvijezda filmova za odrasle u prvoj dramskoj ulozi, Katija Bratković, Ana-Marija Percaić (Mrtve ribe), Anita Schmidt. 
Režiju i scenarij potpisuje Anđelo Jurkas a ovo je njegov peti igrani film nakon prve trilogije u povijesti filma na ovim prostorima (Zbog tebe, Fuck Off I Love You, Happy End 3: Glup i gluplji) te filma “Do kraja smrti” koji su postigli zapažene rezultate i sudjelovali na svim filmskim festivalima regije te bli među najgledanijim domaćim filmovima godine. Film je nastao nezavisnim načinom produkcije u realizaciji tvrtke DOP Produkcija bez ikakve financijske ni druge pomoći HAVC-a ni drugih odnosnih državnih institucija.
Film je u fazi post produkcije i njegova se premijera očekuje tokom ljeta 2020.
https://youtu.be/S2sHxojjHkM
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame