Aktualno Celebrities film inmediasres Politička aktuala POLITIZAM POP COOLTURA showbiz Zabava

Dario Juričan se rimuje s Petar Pan zabavlja nas skoro svaki dan: Nova ljubavna poruka adresirana upravi grada Zagreba

Redatelj i predsjednički kandidat te aplikant na poziciju Milana Bandića u gradu Zagrebu – Dario Juričan ne miruje. Nastavlja držati budnima sve vezane za njegov cilj i akciju od koje ne posustaje. Na svom službenom Facebook pageu tako gotovo svaki dan servira novi proglas. A sve uz najave i svog novog dokumentarca “Kumek” najavljenog premijerno za 08. travnja u zatvorenom zagrebačkom kinu Europa. Prenosimo ga u cijelosti.

SVIM SLUŽBENICIMA I NAMJEŠTENICIMA GRADA ZAGREBA
Službenici i namještenici Grada Zagreba!
Dok su vaši pretpostavljeni stvarali paralelnu strukturu vladanja, krali, uzimali postotke, zapošljavali rođake, dobivali stanove, dijelili teritorij za manifestacije i namirivali beskrajne sljedove svojih ljubavnica, od vas se očekivalo da šutite i pognete glave.
Toga bi sada bilo dosta! Gotovo je.
(Da odmah bude jasno: za pročelnike i savjetnike nema oprosta grijeha, ti heroji bespogovornosti prvom zgodom odlaze, moraju platiti ceh.)
Obraćam vam se osobno.
Žao mi je što su vas zbog svojih sitnih kokošarskih interesa, sinekura ili veza u gradskoj skupštini izdali oni koji su vam bili zadnja nada. To su izdajice, licemjeri, raznorazni nesposobni bernardići i njemu slične lakopotkupljive, jeftine i skupe, političke niškoristi.
S nekima od vas sam već popio kavu, drugi su još uvijek oprezni i komuniciraju sa mnom preko posrednika. Nadam se da ćete se odvažiti napraviti iskorak koji od vas očekujem, kako bi transfer gradske vlasti bio lakši, a vaša savjest mirnija. Znam kako se rezač etiketa sadistički iživljava na vašim zatvorenim sastancima. Ali to znamo samo vi i ja. Želim da priču kako vas se zlostavlja i ucjenjuje, vi sami ispričate.
Vaši nadređeni režu etikete i skrivaju od vas marke svoje odjeće i obuće.
Sve ukradeno. Vi to sve znate i gledate već 20 godina.
Gotovo je.
Imam poruku za sve vas. Sve ono što ste tako marljivo tijekom godina fotokopirali, prebacivali na vaše USB stickove i nosili doma u vjeri da će vam trebati za crne dane – moram vam reći da su ti crni dani stigli. Sad je vrijeme! Ovo je prilika da prebjegnete s tamne strane.
Ja sam novi gazda grada.
A Milanu Bandiću, rezaču etiketa, uzet ću – sve.
Dario Juričan

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame