Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike moda POP COOLTURA sex showbiz TOP VIJEST Zabava

La Lana: So Messed Up – Pjesma za vrlo solidan start inozemne pop karijere

“Wow – ova pjesmaaaa, to sam ja. Prava ja. Vjerojatno je to stvar svake djevojke i žene: mijenjamo raspoloženje, jedan dan nam se nešto sviđa, drugi dan ne. Ponekad vodimo svoje unutrašnje bitke. “So Messed Up” ne govori nužno o odnosu s drugima već o ovome što govorim, ali na tako zabavan i duhovit način! Jedva sam dočekala da poslušate moj novi singl!”, otkriva La Lana Jurčević povodom premijere svoje prve internacionalne pjesme s kojom će pokušati osvojiti međunarodno tržište.
Singl latinoamričkog prizvuka su producirali Grammyjem nagrađivani Damon Sharpe i Eric Sanicola, poznati po tome što su radili s izvođačima poput Ariane Grande, Jennifer Lopez ili One Direction, a za mastering singla zaslužan je Randy Merrill poznat po dugogodišnjoj suradnji s Adele, Lady Gagom i Taylor Swift.
Ako vas ne impresioniraju imena isto ste u pravu jer radi se o pjesmi koju ste mogli čuti na brojnim dancefloorovima na kojima svira Ariana Grande ili Dua Lipa u početku karijere. Lana Jurčević je zadržala svoj šareni mladenački stil ali ostaje dojam da je za prvi singl video spot morao biti malo atraktivniji. Lana zvuč svjetski, zvučala je i prije u nekim singlovima, ova pjesma zadovoljava standarde svjetske dance produkcije, ali sad je ostalo pitanje sreće i promocije. Lana je svoj dio za start solidno odradila. (Ivan Perić)
7/10

La Lana, foto: Dagmara Szewczuk/@dagsoon

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame