Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Humanitarac Justin Bieber novim spotom skreće pažnju na siromašne: Doniranje uz glazbu i malo samoreklame uz “Intentions”

Justin Bieber je tijekom svoje karijere često donirao novac u dobrotvorne svrhe, a s tom praskom nastavlja i dalje. Za predstavljanje novog singla je udružio snage s neprofitnom organizacijom Alexandria House koja služi kao sigurna kuća za brojne žene i djecu koji žive u ekonomski nestabilnim uvjetima. Videospotom ukazuje pažnju na njih te priča njihovu priču, ali isto tako posebnim fondom im je donirao čak 200.000 dolara kako bi mnoge obitelji ostvarile svoje snove.

Nova pjesma će naći na njegovom petom studijskom albumu „Changes“, koji će svjetlo dana ugledati 14. veljače ove godine. Od ovog tjedna dostupan je i popis pjesama koji pokazuje kako su mu se na albumu pridružila i zanimljiva glazbena imena kao što su Post Malone, Travis Scott, Kehlani te Lil Dicky.

Uz novu glazbu, pjevač je obožavateljima predstavio i dokumentarnu seriju “Seasons”, koja će njegovoj publici dati uvid u proteklih nekoliko godina njegovog života. Dokumentarna serija dostupna je na njegovom YouTube kanalu, koji je ostvario veliku prekretnicu – Justin Bieber postao je prvi glazbeni izvođač koji je stigao do 50 milijuna pretplatnika na toj platformi. Nizu uzbudljivih vijesti pjevač je pridodao i najavu sjevernoameričke turneje, koja počinje u petom mjesecu ove godine.

“Changes” – popis pjesama:

“All Around Me”

“Habitual”

“Come Around Me”

“Intentions” feat. Quavo

“Yummy”

“Available”

“Forever” feat. Post Malone and Clever

“Running Over” feat. Lil Dicky

“Take It Out On Me”

“Second Emotion” feat. Travis Scott

“Get Me” feat. Kehlani

“ETA”

“Changes”

“Confirmation”

“That’s What Love Is”

“At Least for Now”

“Yummy” (Summer Walker Remix)

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame