Aktualno Celebrities Glazba showbiz Zabava

Maja Šuput žrtva koronavirusa: Otkazan njen koncert – Društvene mreže se šale o dobrim stranama panike zbog bolesti

Nije sve tako sivo, kao što bi rekli Hladno Pivo u jednim od svojih hitova, ako se uzme panika vezana za koronavirus.

Na društvenim mrežama komentatori ponekad znaju biti opaki u svojim osvrtima na aktualna događanja pa su tako komentirali da nije sve loše vezano za koronavirus.

Žrtva koronavirusa tako je postala estradna zvijezda Maja Šuput.

Gala koncerti – organizatori njena nastupa su objavili na svojim Facebook stranicama da je kao mjera opreza otkazan koncert Maje Šuput i Tarapana Benda koji se trebao održati 14. ožujka u sportskoj dvorani Novi Marof.

“Trenutno dostupni epidemiološki podatci nažalost nisu dovoljni za utvrđivanje lakoće širenja virusa među ljudima, ali izgledno je da će se virus nastaviti širiti. Iako zasad ne postoji nikakva službena obaveza otkazivanja javnih okupljanja ta opcija nije isključena ukoliko će razvoj epidemije to zahtijevati, kao što je to i situacija u nekim europskim zemljama.

Zbog svega navedenoga na našu i Vašu žalost bili smo prisiljeni donijeti odluku o otkazivanju. Smatramo to odgovornim ponašanjem budući da ne znamo, ni mi kao ni druge države Europe, a i svijeta, u kojem smjeru će se eventualna epidemija razvijati. Svi oni koji su kupili ulaznice, povrat novca bit će im izvršen na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupili od ponedjeljka nadalje, uz vraćanje ulaznice”.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame