Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Adastra: Nikuda ne idi (pjesma posvećena zahvaćenima pandemijom i potresom) – Sačuvaj Bože glazbenih humanitaraca

“Potaknut situacijom koja nas je sve zatekla, napisao sam pjesmu za starije ljude, žene i djecu i sve one koji posebno osjećaju strah za goli život, koji su usamljeni, za samohrane roditelje, za ljude koji podnose svakodnevno žrtvu za sve nas. Zapravo, za svakog čovjeka koji se pronađe u ovoj pjesmi. Pjesma šalje poruku nade i prolaznosti svih nedaća u životu. Glavu gore i nikuda ne idi! Glazba, stihovi i aranžman: Jeronim Szabolcs Marić”. 

Prvo nas je zateklo jer smo mislili da je zezancija i pustili je kao takvu, ali onda su nam u redakciju počeli shareati linkove ovog prekrasnog humanitarnog čuda da smo opet morali sazvati redakcijski kvorum jer bi bilo naprosto neodovoljno da ovakva remek djela samo jedne uši čuju.

Evo rezultata redakcijske molitve.

Dijana Čelić: “To je nova humanitarna pjesma od onog rockera buntovnika koji je razbio gitaru na Zagrebačkom festivalu…”

Dejan Orešković: “Mnogo humano i lepo. Za specijalnu školu…”

Ivan Perić: “Ja se cijelo vrijeme potajno nadam da se lik samo super zajebava i da ne misli ozbiljno…”

Anđelo Jurkas: “Bono Vox na aparatima…”

Christine Dabić: “U stvari, meni je tog dečka žao kako je nerealan i nesvjestan koliko je netalentiran, ali uostalom kao i dobar dio domaće scene, nema tu neke velike razlike…”

Hrvoje Rukavina: “A pazi naslov pjesme, jel ono u zagradi isto kao naslov? :))))))”

1/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame