Aktualno Festivali film POP COOLTURA showbiz

Odgođen Animafest 2020: Čekanje na bolje nezaražene dane

Organizacijski tim 30. Svjetskog festivala animiranog filma – Animafesta Zagreb 2020, planiranog od 8. do 13. lipnja, morao je donijeti odluku da zbog prisutnosti bolesti COVID-19 i posljedica nedavnog potresa u Zagrebu odgodi planirani termin festivala. Sukladno razvoju situacije kod nas i u svijetu, na vrijeme će biti objavljen novi termin održavanja. 
Očekuje se da će novi termin ovogodišnjeg izdanja biti podjednako atraktivan kao i novi festivalski vizualni identitet kojeg minucioznom likovnom poetikom potpisuje Yoriko Mizushiri, jedna od najdistinktivnijih japanskih umjetnica mlađe srednje generacije i animatorica svjetskoga glasa.
U vremenu iščekivanja novog termina Animafest Zagreb pripremio je svim ljubiteljima animacije atraktivan sadržaj «Animafest Insights» koji će biti dostupan na festivalskoj internetskoj stranici i društvenim mrežama.
Program je osmišljen s idejom da šira javnost stekne uvid u filmove koji se prikazuju na našem festivalu, ali i da se podsjetimo na iznimne uspjehe kojeg animacija bilježi posljednjih godina. 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame