Aktualno Festivali Glazba POP COOLTURA

Nije festival ali je redaljka u hali Vrt: Povratak koncerata u Zagreb – Od JR Augusta do Jure Stublića igra se na sigurno

Povratak koncertnog života u grad Zagreb a da se to ne zove festival najavljuje se za start srpnja, za prostor ispred multimedijalne dvorane Hala.

Seriju koncerata 1. srpnja otvara J.R. August, glazbenik koji je obilježio proteklu godinu novim albumom, a potom silom osvojenih Porina. Nakon njega, u četvrtak 2. srpnja, na pozornici VRT-a nastupit će kultni dvojac Tram 11. Petak, 3.7. rezerviran je za sve hitove benda Vatra, dok će taj ‘blok koncerata’ kulminirati u subotu, 4. srpnja uz legendarnog Juru Stublića i njegov FILM.

Sljedeći tjedan, 8. srpnja, Bolesna Braća stupaju na scenu, uz ljetno izdanje Luke i Borne, a u četvrtak, 9. srpnja, snijeg, mjesec i sve razloge za ples donosi Detour. Ljetni vikend pun dobre glazbe, u petak 10. srpnja, otvaraju Goran Bare i Majke, a cjelokupni koncept Hale VRT pod nazivom „Summer Point“, u subotu 11. srpnja, zatvara Psihomodo Pop.

Svoja vrata za druženje Hala VRT otvara od 16 sati, dok koncerti počinju u 21 sat.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame