autorski tekstovi Celebrities inmediasres KOLUMNIZAM mediji Politička aktuala POLITIZAM PRIRODA & DRUŠTVO sex showbiz SVAŠTARA TOP VIJEST

“Odjebite od moje pič…e i maternice” ili kako je Miroslav Škoro izgubio izbore: Žene Hrvatske dignule glas protiv šovinizma

Novinarka Danka Derifaj, Tatjana Jurić, Ana Gruica, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović samo su neke od predvodnica dizanja glasa za ženska prava nakon skandalozne izjave Miroslava Škore da se silovane žene trebaju posavjetovati s obitelji oko sudbine ploda koje je uneseno kriminalnom radnjom u nju.

Danka Derifaj s RTL-a je napisala na svom službenom Facebook profilu: “Cijeli dan sam iskopčana i sad vidim da je glavna tema imaju li silovane žene pravo glasa. Muškarci nas uzeli u usta i ne puštaju. Popizdila sam. Odjebite više od moje maternice i moje pičke, isto tako i od onih moje prijateljice, kolegice, majke, kćeri ili bilo koje druge žene. Ima da nas pustite na miru i poštujete. A za sve koji će se zgroziti nad mojim rječnikom nek’ usmjere svoje zgražanje prema onima što bi gospodarili tuđim tijelom. Moja maternica, moja stvar, moje tijelo moja stvar, moja pička, moja stvar i nema te sile koja će njom gospodariti.”

Buna žena svih profila se digla kao nikada do sada kontra takvih šovinističkih izjava Miroslava Škore, ali nedavno i Nine Raspudića iz njegova Domovinskog pokreta. Analitičari predviđaju da bi ih te izjave vrlo lako mogle koštati ozbiljnih glasova na skorašnjim parlamentarnim izborima. (CD)

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame