inmediasres mediji PRIRODA & DRUŠTVO SVAŠTARA

Povratak korone u Hrvatsku: Ljeto nam se vratilo i sezona na izdisaju zbog neopreznosti političara

Nacionalni stožer za krizna stanja i borbu protiv koronavirusa objavio je nove podatke o novozaraženim ljudima u posljednja 24 sata – 117 ljudi je trenutno zaraženo u vrijeme pisanja članka. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24-satnom razdoblju je 30, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2366.

Jedna novooboljela osoba je iz Istarske županije i jedna iz Brodsko-posavske županije. Dvije novooboljele osobe su iz Dubrovačko-neretvanske županije i dvije iz Zagrebačke županije. 12 novooboljelih osoba je iz Grada Zagreba te 12 iz Osječko-baranjske županije.

Do sada su testirane 73.093 osobe, od toga 347 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 16 osoba. Na respiratoru nema (0) pacijenata.

 Ukupan broj ozdravljenih je 2142. Ukupan broj preminulih je 107. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana”, poručuju iz Stožera.
Yeah right, recite to ljudima koji su dozvolili katastrofu u Zadru.
https://youtu.be/xy9jjmFBVU8
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame