Aktualno Glazba Kritike

Ibrica Jusić: Budi čovjek – “…zlatnog sjaja…” :))))

Ibrica Jusić, dubrovački šansonijer ima novu “humanitarnu” pjesmu  “Budi čovjek” koju će osim sad sa spotom predstaviti i na jubilarnom 60. Splitskom festivalu.

Pjesmu “Budi čovjek” prati i video spot u režiji mlade studentice režije Ane Butigan u Anyby produkciji. Amaterski i starinski pristup odgovara materijalu koji “računa” samo na legendu o pjevaču koji je pjevao tuđe pjesme na dubrovačkim skalinama uz svog psa.

Glazbu pjesme “Budi čovjek” u izvedbi Ibrice Jusića napisao je Robert Grubišić, tekst potpisuje Robert Pilepić, dok je za aranžman, studijsko snimanje i mastering zaslužan Elvis Stanić.

No, da ne umaramo više nego umorni pjevač to čini s pjesmom, evo još kratko aktualnih podataka. SF se održava ovoga vikenda, 11. i 12. srpnja.

Prve večeri, 11. srpnja Ibrica će nastupiti s čak dvije legendarne uspješnice – “Kuća pored mora” i “Finili su Mare bali”, dok s novom pjesmom “Budi čovjek” nastupa druge večeri, 12. srpnja. Na prošlogodišnjem Splitskom festivalu osvojio je ‘Brončani val’, odnosno treću nagradu stručnog ocjenjivačkog suda za pjesmu “Na kušinu dite plače”, dok je za ovu godinu spreman predstaviti pjesmu čija je tema i više nego aktualna. (Dijana Čelić)

5/10

 

Ibrica Jusić – “Budi čovjek” (Official Music Video)
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame