Aktualno Celebrities POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Stari i novi MMA prvaci nakon atraktivne večeri: Usman i Volkanovski obranili titule u zanimljivim borbama, Yan slomio Alda

Sinoć je u Abu Dhabiju na Fight Islanu održan borilački turnir UFC 251 u slobodnoj borbi (MMA), mješovitim borilačkim disciplinama tijekom kojeg su održane tri borbe za titulu prvaka u razničitim težinskim kategorijama.

U velter kategoriji dosad neporaženi borac kamerunskog porijekla Kamaru Usman obranio je svoju titulu protiv Jorgea Masvidala nakon 5 rundi iscrpljivanja i taktički pametne hrvačke dominacije. U perolakoj dugogodišnji car kategorije Max Holloway nije uspio vratiti titulu nakon što ju je izgubio u zadnjoj borbi jednoglasnom odlukom sudaca od isto neporaženog Australca Alexandra Volkanovskog, ovaj puta je podijeljena odluka sudaca opet išla u korist Volkanovskom.

U bantam kategoriji Petr Yan je bio izdržljiviji i izdominirao nokautom u četvroj rundi legendarnog Joe Alda, dok je atraktivna Paige Van Zant izgubila svoju posljednju borbu u UFC-u od Amande Ribas a bivša prvakinja Rose Namajunas osvetila poraz od Jessie Andrade.

Ovdje su svi rezultati.

Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal – za titulu u velter kategoriji

Alexander Volkanovski vs. Max Holloway – za titulu u perolakoj kategoriji

Petr Yan vs. Jose Aldo – za titulu u bantam kategoriji

Jessica Andrade vs. Rose Namajunas

Amanda Ribas vs. Paige VanZant

Uvodne borbe:

Volkan Oezdemir vs. Jiri Prochazka

Elizeu Zaleski vs. Muslim Salikhov

Makwan Amirkhani vs. Danny Henry

Leonardo Santos vs. Roman Bogatov

Marcin Tybura vs. Maxim Grishin

Zhalgas Zhumagulov vs. Raulian Paiva

Karol Rosa vs. Vanessa Melo

Martin Day vs. Davey Grant

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame