Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA PRIRODA & DRUŠTVO showbiz SVAŠTARA Zabava

Povlačenje Bake Praseta s You Tube kanala: Razlozi su razni, ali možemo reći samo – Konačno

“Svašta su pisali i za svašta su me optuživali, ali ja znam da ja nisam pedofil, da nikoga nisam silovao, da nikoga nisam primorao ni na što, da ja nikoga nisam iskoristio, nikoga nisam iskoristio iako sam obmanut. Ja znam ko sam i kakav sam čovek i spavam mirno. 

Sada se obraćam vama, mojoj Instituciji koja stoji uz mene, ljudima koji su uz mene i kada su najveća govna, hvala vam od srca, ne pričam to često. Nevjerojatno mnogo mi znači sve što činite za mene iz dana u dan i znam da ćete razumjeti ovu moju odluku, da moram razmisliti što ću dalje činiti, je li moja budućnost YouTube, je li nešto drugo. Ovo me je toliko poremetilo, bacilo u razmišljanje tako da se moram presabirati, morat ću baš dobro razmisliti što ću dalje. Morat ću dobro, baš dobro razmisliti što ću dalje. 

Šira javnost me osuđuje zato što živim onako kako bi svatko živio u mojim godinama, ako netko kaže da ne bi ovako živio, laže. S 23 godine da se baviš javnim poslom i da zarađuješ 100.000 eura plus, naravno da bi trošio te pare i živio ga na maks.

Ja nisam svetac, niti se trudim da to budem, ali od mene se to očekuje i nekome smeta što ja trošim svoje pare. I što volim lijepe i zgodne žene! Zbog toga se neću nikome izvinjavati. Nikome neću da se pravdam” rekao je u nečem što je naslovio kao posljednji video – najpoznatiji balkanski YouTuber Baka Prase netkom nakon što su mu mnogi sponzori otkazali suradnju posle navodno pedofilske afere u kojoj je seksualno verbalno zlostavljao četrnaestogodišnju djevojčicu.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame