Aktualno film inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Teini dnevnici: Đumbusov teenagerski web serijal – Relativno zabavno kopiranje američkog teen soap koncepta

Zanimljivo je kako ovakva teenagerska srednjoškolska serija nije našla medijski prostor na nekoj od domaćih TV postaja nego direktno je bačena na web. Propulzivni team Joomboosa, web projekta bliskog 24 sata, producira “Teine dnevnike”. Teenagerska serija napravljena po receptu prilagodbe američkih teen soap serijala na domaći teren.

Osim Tee, njenih prijatelja i ostalih srednjoškolaca zabavljat će te Anna Lazarević kao La Laura sa svojim glazbenim brojevima i Baka Prase kao komentator događaja u školi.

Tea (Pia Vrdoljak) ide u treći razred gimnazije. Zaljubljena je u dečka iz razreda (ASH), obožava poeziju i svoje prijatelje Luciju i Marka (Julija Blaće i Ivan Validžić), ali povremeno trpi maltretiranja svojih vršnjaka. Kako se s time nosi saznat ćemo kad izgubi dnevnik u koji piše svoje najskrivenije tajne.

Osim toga u seriji te čeka i napopularnija cura u školi, Ivona (Mia Leonie), sa svojim vjernim društvom – Tarom i Šimunom (Saamo Petraa i Marco Cuccurin).

U Teinim dnevnicima glume još Joomboos youtuberi TheSikrt, XNIKS2X, 10Ficho, Bruno Lukić, Svenky i Ana Rogač, te youtuberica Ženskog svijeta – Ana Zibar.

Prva epizoda:

Druga epizoda: 

Treća epizoda: 

Četvrta epizoda: 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame