Aktualno Celebrities Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Lana Del Rey objavila audioknjigu poezije: “Violet Bent Backwards Over The Grass“ kao preteča novog albuma

Nakon što je prošlogodišnjim albumom „Norman Fucking Rockwell!“ osvojila brojne pohvale kritičara i publike te ostvarila nominaciju za nagradu Grammy u kategoriji Albuma godineLana Del Rey je objavila audioknjigu „Violet Bent Backwards Over The Grass“, na kojoj publika ima priliku slušati Laninu poeziju.

Među 14 pjesama koje je Lana na izdanju recitirala uz glazbu za koju je zaslužan kantautor i producent Jack Antonoff našla se i “LA Who Am I To Love You”. „Neke od pjesama napisala sam odjednom, dok sam druge analizirala od riječi do riječi da ih dovedem do savršenstva. Eklektične su, iskrene i ne trude se biti nešto što nisu, zbog toga sam jako ponosna na njih“, otkrila je glazbenica.

Dok je audioknjiga u digitalnom formatu dostupna već danas, u fizičkom će obliku biti dostupna od 2. listopada, a formati na kojima će se naći bit će CDkaseta i vinil. Del Rey izdanje planira objaviti i u obliku knjige s tvrdim uvezom, a u tom će formatu biti dostupno od 29. rujnaRazličita izdanja ove zbirke dostupna su za prednarudžbu na službenoj stranici Lane Del Rey. 

„Violet Bent Backwards Over The Grass“ nije jedino izdanje koje je glazbenica pripremila za ovu godinu – njen sedmi studijski album „Chemtrails Over The Country Club“ na police stiže 5. rujna.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame