Aktualno Celebrities film POP COOLTURA showbiz Zabava

Bijesan: Russell Crowe kao poludjeli road rage driver – Solidan triler za početak povratka u kina

Svakodnevni odlazak na posao za Rachel se pretvorio u noćnu moru kad je u prometnoj gužvi naletjela na stranca s kojim je započela svađu u kojoj mu se odbila ispričati. Jednostavno se našla u krivo vrijeme na krivom mjestu, a on će tada pokušati uništiti sve do čega joj je stalo. Razočaran u život, psihički nestabilan i nasilan, stranac se odlučuje za osvetu, te je počinje pratiti po cijelom gradu u namjeri da ubije nju i njezine najbliže.

Russell Crowe u ulozi sličnoj onoj koja je proslavila Michaela Douglasa u Falling Down/Dan ludila. Ovo je još jedna relativno napeta triler drama s dozom američkog pred korona ludila. U režiji Derricka Bortea ovo je triler uz kojeg se publika vraća u kina od 20. kolovoza kad se predviđa ne samo u Hrvatskoj povratak desetkovane publike u kina sjedala. U svakom slučaju publika koja voli trilere iz svakodnevih situacija i neuroze naoko svakodnevnih likova, zabavljat će se pokušavajući pronaći prepoznavanje i paziti da “it can not happen to you”.

Vrlo solidna režija, pomalo mjestimično neuvjerljiv scenarij (zašto ne zovu policiju?), odlična i uvjerljiva gluma su glavne sastavnice ovog trilera kojeg ćete u nedostatku bolje ponude sigurno zapamtiti i popričati o njemu po izlasku iz kina. (Dejan Orešković)

7/10

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame